Модерно дамско бельо за предстоящия зимен сезон

През предстоящия зимен сезон дамското бельо ще се отличава практичност, комфорт и функционалност и не на последно място, красив външен вид.  Моделите са решени основно в ретро стил и се обръща специално внимание на вдъхновените от 50-те години на 20-ти век дамски модели. Разбира се, материите са съвременни и обгръщат перфектно женското тяло и нежните му извивки.
През студените месеци тази година по магазините ще намерите сутиени, бикини, корсети, бодита, както и задължителни жартиери и колани за жартиери, украсени с камъни, метални елементи и пайети. Актуалните модели сутиени през този сезон са декорирани с малки къдрички в горната част на чашките, които дори могат да се подават от блузата с цел красив акцент.
Най-често срещаните материи за дамско бельо от bg-look са памук, коприна, както и микрофибър.
Актуалните цветове варират от елегантни и семпли до доста крещящи – нежно бяло, класическо черно, както и наситени тонове на синьо, цикламено и оранжево. Не са рядкост и моделите, решени в пастелни цветове – бежово, бордо и шампанско.
Рисунките върху моделите дамско бельо са доста нежни – сърца, цветя и различни геометрични фигури.
Някои от прозиводителите на дамско бельо са решили да рискуват и са създали моделите си от кожа и кадифе.
Със сигурност колекцията за предстоящия зимен сезон е много красива и различна, но тя също така гарантира и комфорт на всички дами. Жените не бива да се притесняват, тъй като по магазините ще всяка една от тях ще открие моделът бельо, което най-много подхожда на нейния стил и вкус. Доказано е, че жените със самочувствие привличат много по-лесно представителите на противоположния пол и настроението им значително се повишава. Така че, дами, подарете си повече усмивки и се заредете с допълнителна доза положителни емоции с нов-новеничък комплект актуално бельо.