Животински свят по стените – възможно ли е?

Красотата на природата е навсякъде около нас и най-често я преоткриваме, вглеждайки се в определени животински видове. Възможно ли е обаче да пренесете очарованието на дивите и свободни животни у дома, при това без да се налага да се сдобивате с нови домашни любимци?

Напълно в рамките на възможностите ви е и можете да сторите това лесно с избора на красиви картини с животни от 1001 Картини. Кои са обаче 1001kartini.com и с какво могат да ви бъдат полезни?

Това е сайт, който въплъщава в себе си онлайн магазин за картини и своеобразна галерия на всякакви произведения на изкуството. Независимо дали сте се впуснали в търсене на красиви картини с животни в по-абстрактен, или реалистичен вид – това е вашето място.

В сайта можете да откриете висококачествени репродукции на световноизвестни художници, като Ван Гог, Клод Моне и други, но преди всичко предимството да посетите това място на магията са ниските цени. За разлика от оригиналните скъпо струващи картини – тези в магазина 1001 Картини са доста по-изгодни и изработени с най-добрите техники и материали, които и до днес се използват в музеи като Лувъра.

Животински свят по стените - възможно ли е?

Сред картините с животни на 1001kartini ви очакват ръчно рисувани такива и фото картини, способни да пренесат царството на животните в дома ви. Риби, коне, папагали, морски създания и всякакви други представители на животинския свят ви очакват на един клик разстояние.

Опциите, които ви предлагат от магазина при направата на поръчка са няколко. Можете да изберете изработката на картина с животни в рамка или без, както и под формата на пано. Паната, от своя страна, биха могли да бъдат съставени от няколко части (от 1 до 5), за да предадете по-голяма креативност на стената, където ще поставите картината.

Изработката на картини с животни от 1001 Картини магазина се извършва в рамките на 5 работни дни само след направена поръчка. Относно начините, по които можете да поръчате – те са няколко. Единият е директно през сайта, като отворите съответното изображение, което сте харесали и натиснете бутона „Добави в кошницата“, а другият е чрез зададена от вас картина, чиято направа на репродукция възлагате на 1001kartini.com. Не пропускайте да ги посетите и да се убедите сами колко лесно е да пренесете магията на природата у дома!